Poděkování

28.05.2017 20:00

Děkujeme všem dárcům naší školy, kteří přispěli na splněné přání  Daniela. Vybraná částka činila 2 300 Kč. Daniel si přál elektrický kartáček na zuby a nádobíčko do kuchyňky.

J. Kaucká


Dobrý den,
moc děkujeme za splněné přání. Kartáček už druhý den používáme a vypadá to nadějně, dokonce se Dany sám připomíná, že si chce vyčistit zuby. Já moc děkuji za pomoc. Dany měl velkou radost i z dalšího vybavení do kuchyňky.
Na oplátku jsme Vám společně upekli perníčky, právě jsou na cestě k Vám poštou, tak doufáme, že Vám také udělají radost a budou chutnat.

S přáním krásného dne Bára a Daniel Haškovi Praha

 

Příběh Daníka

Daniel je úžasný tříletý chlapeček. Jeho boj s nemocí začal na počátku loňského roku, kdy mu byl po magnetické rezonanci v Thomayerově nemocnici v Praze diagnostikován 10 cm velký vzácný embryonální tumor v hlavičce. Následovalo chirurgické odstranění tumoru a zavedení VP shuntu, jehož úkolem je odvádění přebytečného mozkomíšního moku, aby nedošlo k otoku mozku. Dále absolvoval pět cyklů silné chemoterapie, dostával transfúze a umělou výživu sondou. Uplynulý rok strávil téměř celý v nemocnici. Rok však uběhl a Daník je již s maminkou doma, je šťastný a nabírá síly, aby mohl začít lumpačit jako jeho vrstevníci. Po dobu dalšího roku bude brát udržovací chemoterapii a stále má zaveden centrální katetr, protože každý týden jezdí na kontrolní odběry krve. Daník má zatím ještě hodně oslabenou imunitu, nesmí do kolektivu.




 

—————

Zpět


Fotogalerie

Tato fotogalerie je prázdná.